Belangrijke informatie voor toeschouwers 80ste Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent

lzvg1311

De Stad Gent en de stedelijke veiligheidsdiensten hebben na overleg om enkele bijkomende maatregelen verzocht, met het oog op de 80ste editie van de Lotto Zesdaagse die dinsdag 16 november van start gaat. Het evenement kan helemaal doorgaan zoals gepland en dus kan al wie een ticket had gekocht de Lotto Zesdaagse bijwonen, op de tribune of op het middenplein!

Een Covid Safe Ticket was eerder al een vereiste, maar we vragen daarbovenop aan elke bezoeker om te allen tijde een mondmasker te dragen. Verder zal er geen catering binnen in de zaal toegelaten worden. Eten en drinken kan aan de standen in de catacomben en in een extra (en overdekt) drank- en eetplein dat gecreëerd wordt om de grote capaciteit aan te kunnen. Zodra het sportieve programma eindigt (dagelijk rond +/- 1u15), eindigt het evenement en dus ook de muziek en de catering.

Het sportieve programma primeert, de sfeer en gezelligheid blijven erg belangrijk, maar zullen dit jaar met iets meer discipline en gezond verstand gepaard gaan.

Deel dit bericht