Crabbé en Dens lossen landgenoten af in U23 AVS Cup

CrabbeDens

Op de tweede dag van de U23 AVS Cup heeft het Belgisch duo Tom Crabbé/Stan Dens de leiding genomen. De voorsprong op de Italianen Niccolo Galli en Mattia Pinazzi bedraagt negen punten.

De eerste puntenkoers van de dag was nog een prooi voor de Brit Matthew Brennan, maar met een derde plaats sprokkelde Crabbé al vijf punten. Zijn maatje deed daar in de tweede puntenkoers dankzij een eerste plaats nog tien punten bovenop.

Ook in de afsluitende baanronde reden Crabbé en Dens met een vierde plaats in de punten. Goed voor een dagtotaal van 19 punten en de eerste plaats. De zege in de baanronde was voor het duo Arthur Senrame/Renzo Raes (8.992). Zij doken samen met de Italianen Galli en Pinazzi als enigen in de U23 AVS Cup onder de kaap van negen seconden.

Na twee dagen totaliseren Crabbé en Dens 29 punten, daarmee hebben ze een mooie voorsprong van negen punten op de Italianen Galli en Pinazzi. Michiel L’Eau en Lennert Bertels, de leiders na de eerste dag, sprokkelden slechts vier punten en zakken met een totaal van 19 punten terug naar de derde plek

Deel dit bericht